VacuMagic (Infra Slim)

Premiera in Orasul Tulcea!

 10% reducere daca iti faci programare la Roll Magic si Vacu Magic.

Programeaza-te acum!

Cu un singur aparat ai posibilitatea sa iti remodelezi repede si eficient silueta. Aparatul de fitness VacuMagic este unicul care imbina exercitiile fizice realizate pe banda de alergare cu efectul de vacuum non-invaziv (drenaj limfatic).

Te antrenezi cu VacuMagic, iar in acelasi timp beneficiezi de actiunea vacuumului, a razelor infrarosii, cromoterapiei si lampilor cu colagen.

Durata recomandata de antrenament este de 20 de minute.

Efectul vidului Combinația de exercițiu și presiunea negativă în capsulă îmbunătățește circulația sângelui în piele și țesutul subcutanat în zonele care acumulează cantități mai mari de grăsimi: coapse, fese și talie. Energia pentru mușchii scheletici este stocată în celulele grase. În timpul exercițiului, vidul eliberează acizi grași din țesutul adipos. De asemenea, asigură o mai bună circulație a sângelui pentru a accelera transportul în țesutul muscular. Vacumul îmbunătățește circulația limfatică. Este responsabil pentru îndepărtarea deșeurilor metabolice și a excesului de apă. Pielea netedă și fermă este rezultatul unui flux limfatic stimulat Interfață ușor de utilizat. Dispozitivul este echipat cu un ecran tactil LCD și un software care asigură o navigare simplă și ușor de utilizat în setări ușor accesibile. Meniul vizual permite acces rapid și control prin intermediul butoanelor și glisierelor convenabile. Interfața are o opțiune Multivision încorporată – simulator de jogging virtual Gata cu plictiseala in timpul antrenamentelor! Simulatorul de jogging te transpune pe meleaguri noi, cu peisaje deosebite, in timp ce tu iti modelezi silueta. Joggingul nu a fost niciodata mai real! Senzatia de miscare in aer liber pe care o creeaza ecranul tactil este unica. Banda de alergare a echipamentului se inclina odata cu imaginile proiectate pe ecran. Antrenament usor. Fara efort sustinut.
  • BANDA DE ALERGARE  ( accelereaza arderea grasimilor si ajuta la constructia masei musculare )
  • EFECTUL DE VACUUM  ( accelereaza circulatia sanguina si limfatica in asa numitele „zone dificile” (talie, fese, coapse etc.) si determina eliberarea de acizi grasi. )
  • RADIATIILE IR  ( contribuie la eliminarea tesutului adipos din zonele cu probleme, topesc caloriile mai repede, regenereaza celulele pielii, curata organismul de toxine si relaxeaza muschii. )
  • JOGGINGUL INTERACTIV  ( te ajuta sa te relaxezi si sa te simti bine in timpul exercitiilor alegandu-ti muzica preferata. )
Echipament neopren VacuMagic Fusta din neopren asigura o etansare ermetica a corpului in interiorul echipamentului de fitness. Aceasta etanseaza in jurul taliei, permitand vidului sa-si faca magia (vascularizarea tesutului gras din zonele problema – talie, fese, picioare) si sa accelereze procesele din organism.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea