Tesla Sculptor PRO Hi-EMT

Tesla PRO Sculptor Hi-EMT

Programe principale:

Ridicare fese (Brazilian butt-lifting) și tonifiere fese în același timp prin contracții supramaximale. SAU Abdomen definit (peste 20.000 abdomene în 30 minute – talie sculptată)

Hi Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI- EMT) – tehnologie de stimulare electromagnetică de intensitate mare ce induce contracții musculare puternice ce nu pot fi realizate prin contracții voluntare.

Aceast echipament de stimulare electromagnetică musculară foloseste câmpuri electromagnetice concentrate cu un nivel de intensitate constant ce pătrund în corp interacționând cu neuronii motori pentru a provoca contracții musculare intense. NOUA tehnologie non-invazivă, tratează grăsimea subcutanată de la nivelul brațelor, abdomenului, feselor și picioarelor.

Tesla Sculptor Hi-EMT este primul tratament nechirurgical care îmbunătățește aspectul feselor prin contracții supramaximale.

Cum funcționează:

Tesla Scluptor Hi-EMT se mândrește cu capacitatea sa de a topi grasimea, dar și de a construi mușchii în același timp.

Foloseste tehnologia electromagnetică focalizată de mare intensitate (HI-EMT), ce produce contracții supramaximale, în care mușchii se pot contracta de peste 20.000 de ori în doar 30 de minute.

Contracțiile supramaximale sunt diferite de contractiile voluntare, în care este cea mai mare forță pe care mușchiul o poate suporta în circumstanțe normale și dureaza de obicei doar un moment.

În timpul exercițiilor fizice, mușchiul apelează la adenozin trifosfat (ATP), aceasta este o sursă de energie, care alături de glicogen sunt obținute din creatinfosfat.

Orice valoare mai mare decât MVC (maximal voluntary contractions) este considerată supramaximală și atunci când depozitele de energie sunt epuizate prin contracții supramaximale, se inițiază lipoliza sau descompunerea grăsimilor.

Cu ajutorul echipamentului Tesla Sculptor Hi-EMT are loc:

 • Până la 4cm – Reducere a circumferinței taliei
 • 19% Reducerea circumferinței  subcutanate localizate
 • 16% Creșterea masei musculare

Beneficii:

 • Rezultate vizibile după primele proceduri
 • Modelarea corpului și construirea mușchilor
 • Tonifiere musculară
 • Cresterea forței și rezistenței musculare
 • Slăbirea intensă și localizată
 • Accelerarea procesului de ardere a grasimilor
 • Tratarea zonelor cu probleme
 • Potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați
 • Tratarea diastazei abdominale și pierderea tonusului muscular dupa sarcină sau creșterea excesiva în greutate.
 • Tratament de scurtă durată – 30 minute
 • Ședința de 30 minute este efectuată pe un PAT! Se efectuează pe hainele dumneavoastră (recomandat bluza+colant bumbac, NU SE UDĂ)
 • NU FACEȚI NICI un EFORT SUPLIMENTAR
 • Sigur, fără recuperare
 • Intensitate foarte mare, fără durere, FĂRĂ febră musculară

Cum se simte procedura?

Echipamentul de stimulare electromagnetică musculara are o procedura nedureroasă, plăcută, fără perioada de recuperare sau dureri musculare. Fără efecte secundare. Procedura nu provoacă încălzire, energia interactionând selectiv cu neuronii motori ai mușchilor, provocând contracții musculare și implicit creare de noi fibre musculare. Contracțiile musculare supramaximale determină descompunerea trigliceridelor în acizi grași și glicerol și consumarea intensă a acestora.

Echipament certificat FDA & CE (medical).

Echipamentul are mai multe programe in functie de varsta, obiectiv si sex.

De exemplu:

„HIPER” Fese ridicate prin contracții supramaximale (Hipertrofia musculară=volum mușchi)

„COMBO1” Brațe (forță, piele lăsată) prin contracții supramaximale. Hiperplazia musculară=înmulțirea fibrelor musculare

„HIIT” Abdomen definit (elimină grăsimea abdominală și viscerală). Apoptoza este o formă a „morții” celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca răspuns la un anumit semnal (contracții supramaximale=câmp magnetic)

„COMBO2” Apropierea mușchilor abdominali (după sarcină). Muşchii planşeului pelvian lucrează inconştient, DAR pot fi antrenaţi şi întăriţi foarte uşor cu TESLA SCULPTOR HI-EMT, în acest mod îşi păstrează elasticitatea şi flexibilitatea. Activează regenerarea colagenului din țesutul muscular inferior întărește muşchii slăbiți ai planşeului pelvian, rezolvă problema infiltrării urinei și incontinența urinară, atinge indirect efectul de strângere vaginală. Muşchii planşeului pelvian sunt muşchii care închid partea inferioară a abdomenului și susţin poziţia verticală a omului (corectarea posturii). Aceştia lucrează împreună cu muşchii abdomenului, ai spatelui şi cu muşchii respiratori. Ei menţin vezica, intestinele (femei şi bărbaţi) şi uterul (femei) în poziţia corectă, sprijină uterul şi bebeluşul în timpul sarcinii, facilitează naşterea datorită elasticităţii lor, împiedică eliminarea accidentală a urinei sau a materiilor fecale din corp (femei şi bărbaţi), joacă un rol în plăcerea sexuală şi satisfacţia sexuală (femei şi bărbaţi).

„STRENGTH” – Sportivi

Programare Online


  Follow Us

  Program

  Alte Servicii WOW in Tulcea