Masca LED (FotoTerapie)

Dispozitiv de infrumusetare, conceput special pentru ten si gat, foloseste valuri de lumina transmise prin LED-uri direct in piele (Fototerapie).

Masca fototerapeutica cu lumina LED foloseste teoria fotodinamica care activeaza celulele noi, acestea iau nastere in straturile mai adanci ale pielii. Dupa ce lumina este absorbita de pielea dumneavoastra, aceasta este convertita in energie relaxand celulele si intarind capilarele,  in timpul reactiei fotochimice acestea isi cresc potentialul de aparare si de curatare, stimuleaza secretia factorilor de crestere in fibrele sintetice vivo alcaline, factorilor de regenerare la nivelul epidermei si a fibrelor elastice din piele, eliminand impiedicarea formarii melaninei, accelerand regenerarea celulara, imbunatatind circulatia sangelui, redand elasticitatea pielii, reparand pielea imbatranita, pielea afectata de acnee si de asemenea imbunatateste aspectul general al pielii.

Lumina Rosie

Lumina Rosie are o lungime de unda de 630 nm cu o puritate ridicata si sursa de lumina puternica in tratarea pielii. Efectul tratamentului este remarcabil : sporeste activitatea celulelor, accelereaza circulatia sangelui, sporeste elasticitatea pielii, are efect de anti-imbatranire, anti-oxidare, reparare, ajuta la pielea uscata si alergica intr-un mod comfortabil, bland si util.

Efecte principale : inlatura petele si ridurile, repara pielea deteriorata si micsoreaza porii.

Lumina Albastra

Lungimea de unda de 415 nm a luminii albastre are efectul de a inhiba inflamarea rapid si eficient in procesul de formare a acneei. Aceasta micsoreaza acneea si inflamatiile si in putin timp acneea poate fi semnificativ inlaturata.

Lumina Violeta

Este compusa din 2 tonuri de culori respectiv rosu si albastru, ceea ce inseamna ca folosind aceasta culoare se combina 2 tipuri de tratamente fototerapeutice, in special in tratarea acneei si in estomparea urmelor lasate de aceasta, avand un efect reparator asupra pielii.

Lumina Galbena

Incarca celulele cu energie, facilitand functiile glandulare, ajutand in tratamentul bolilor de piele , intarind sistemul imunitar al acestora.

Lumina Verde

Neutralizeaza stresul si relaxeaza pielea, fiind un puternic calmant pentru celulele pielii.

Lumina Verde-Albastra

Acest ton de culoare ajuta celulele in raportul de asimilare a energiei, in metabolismul acesteia si are un rol important in dezvoltarea celulara.

Lumina Laser (Lumina alba)

Penetreaza pielea adanc, mareste durata vietii tesutului pielii si imbunatateste aspectul ei, inlaturand de asemenea zonele cu aspect de sac.

Beneficii: Anti-imbatranire Imbunatateste aspectul pielii Anti acneic Activeaza circulatia Acţiune impotriva ridurilor Ajuta la eliminarea petelor

SEDINTA DUREAZA 20 MINUTE

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea