Liposonix Medical

NUMĂRUL 1 MEDICAL NON-INVAZIV = 1 TRATAMENT = 1 ORĂ = MINUS 1 MĂSURĂ LA HAINE = 1 REZULTAT WOW

Liposonix este cea mai nouă tehnologie de pe segmentul medical estetic non-invaziv.

Procedura este una revoluționară, echivalentă unei lipoaspirații, care elimină grăsimea, în doar o singură ședință, fără bisturiu. În plus, țesutul adipos și celulita sunt distruse definitiv, obținând o piele mai fermă și mai tonifiată cu până la 70%.

Este o procedură adresată tuturor persoanelor, atât femei cât si bărbați care doresc să își remodeleze silueta, să scape de un depozit adipos, care nu s-a putut elimina sau corecta în urma dietelor și a exercițiilor fizice, de celulită inestetică de toate gradele sau pentru corectarea denivelărilor produse în urma operațiilor estetico-chirurgicale ( lipoaspirații, abdomenoplastii sau a lipolizelor injectabile).

Beneficii:

 • Arderea grăsimilor corporale
 • Modelarea corporală, îmbunătățirea eficientă a formei corpului
 • Reducerea celulitei și îmbunătățirea elasticității pielii
 • Lifting
 • Slăbirea și strângerea pielii
 • Îndepărtarea grăsimilor depozitate local
 • Eliminarea/corecția cicatricilor postpartum
 • Accelerarea metabolismului

Când se observă rezultatul?

Un prim rezultat se observă încă de la terminarea primei ședințe , acesta variind în funcție de organismul și dimensiunile stratului adipos tratat al fiecărui pacient. In funcție de acestea, media de scădere în cm imediat după terminarea procedurii este de -2 -4 cm.

Un rezultat irelevant ținând cont că rezultatul final va apărea în aproximativ 8-12 săptămâni de la terminarea procedurii.

Dacă imediat după procedură s-au pierdut 3 cm … în 4 săptămâni se pot ajunge la minus 6 cm , urmând o scădere continuă până la 12 săptămâni.

Cele mai bune rezultate au fost raportate la nivelul abdomenului, dar este foarte eficient și în cazul coapselor și zonei fesiere. Pentru gușă, genunchi, glezne, gambe și antebraț este nevoie de o evaluare amănunțită de către noi.

Efectul final al tratamentului va fi vizibil după 8-12 săptămâni de la ședință. La nevoie, tratamentul se poate repeta după 12 luni.

Liposonix utilizează tehnologia 2023 avansată HIFU ( HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND ), o undă medicală ce livrează impulsul, fără a distruge structurile adiacente la o adâncime precisă subcutanată. Stratul adipos din zona tratată va fi preluat în mod natural de către organism, urmând a fi eliminat prin transpirație, urină și fecale timp de până la 12 săptămâni.

Celulele adipoase sunt distruse fără bisturiu, într-o singură ședință. De asemenea, acesta are puterea de a genera producerea de colagen nou. După o ședință Liposonix, țesutul este mai ferm și mai elastic.

Specialistii noștri îți oferă consultanță personalizată pentru a obține rezultate pe măsura așteptărilor.

Incearcă LIPOSONIX pentru cele mai bune rezultate în lupta cu surplusul adipos.

Singurul aparat în acest moment din TULCEA, se găsește în clinica WOW BODY de pe strada Isaccei nr.12

Telefon: 0756609448

Se adresează atât femeilor cât și bărbaților care nu pot scăpa de depozitele de grăsime din zone greu accesibile, zone în care alte metode de slăbire nu au rezultate.

Mai exact, ultrasunetele funcţionează pe principiul propagării, reflectării şi absorbției undelor în maniere diferite, în funcţie de mediu (lichid amniotic, sânge) şi ţesut. Mărind intensitatea undelor și micșorând aria de acţiune, practic principiul HIFU, ridicând temperatura ţesutului, acesta este erodat termic.

În plus, tratamentul stimulează producerea de colagen nou. Astfel, după ședința Liposonix, țesutul capătă mai multă fermitate și elasticitate.

Energia ultrasunetelor este utilizată cu intensitate ridicată concentrată (HIFU), astfel încât grăsimea să fie îndepărtată definitiv.

Este cunoscut faptul că acumularea grăsimilor nu este la fel pentru toate persoanele, iar unele proceduri pot fi mai mult sau mai puțin eficiente, în funcție de corpul fiecăruia.

Liposonix 2023 este procedura care se adaptează complet nevoilor specifice ale pacientului, permițând de asemenea și un control absolut asupra cantității de energie utilizată.

Liposonix are ca scop eliminarea celulei adipoase, prin transmiterea ultrasunetelor de mare intensitate HIFU. Ultrasunetele funcționează pe principiul propagării, reflectării și absobției de unde, în funcție de mediu și de țesut. Temperatura țesutului este ridicată, după care este erodat termic. Liposonix permite micșorarea ariei de acțiunea pentru un control exact al modului și locului în care energia este livrată. În acest fel fiecare pacient se poate bucura de un tratament personalizat.

Datorită energiei cu ultrasunete pe care o utilizează, se realizează o penetrare a straturilor pielii, ajungându-se la țesutul gras. În acest fel nu sunt afectate pielea sau țesuturile adiacente.

Țesutul adipos este prelucrat în mod natural, iar rezultatele dorite se obțin după o singură ședință.

Tratamentul este considerat revoluționar, putând înlocui cu ușurință o liposucție.

Liposonix acționează cu succes asupra stratului adipos din zone precum coapse, fese, spate, abdomen inferior și superior, flancuri, gușă, genunchi, etc.

Procedura este non-invazivă, nu presupune injectări, răni pe durata tratamentului sau în urma acestuia. De asemenea, procedura este 100% sigură. Zonele țintă sunt tratate selectiv, iar celulele grase sunt îndepărtate din organism cu ajutorul metabolismului natural.

Tratamentul nu are efecte secundare, iar rezultatele apar rapid și sunt de durată. Un tratament cu durata de o oră este suficient pentru a elimina un strat adipos cu aproximativ 3 cm, mai exact circa o mărime la îmbrăcăminte.

Rezultatele finale pot fi observate într-un interval de la 8 până la 12 săptămâni, perioadă care este necesară organismului pentru eliminarea țesutului de grăsime distrus în mod natural, prin metabolizare.

Wow Body pune la dispoziția pacienților proceduri de remodelare corporală cu Liposonix, fiind singura clinică din regiune ce dispune de un asemenea aparat. Procedura este ideală atât pentru femei cât și pentru bărbați, înregistrând rezultate pozitive de ambele părți

Procedura este una revoluționară, echivalentă unei lipoaspirații, ce elimină grăsimea, în doar o ședință, fără bisturiu. Liposonix distruge definitiv țesutul adipos , celulita, oferă o piele mai fermă și tonifiată cu până la 70% instantaneu după doar o singură ședință!

Ședințele se pot efectua la un interval de minim 14 zile de la prima procedură.
Durata tratamentulu diferă în funcție de numărul zonelor ce urmeaza a fi tratate, dar și de dimensiunile fiecărui pacient în parte. Ședința de Liposonix pe o singură zonă tratată dureaza între 30-60 minute, în funcție de dimensiuni.

Este o procedură dureroasă ?

Liposonix nu este o procedură dureroasă.

Pacienții resimt o ușoară senzație de încălzire a zonei,însă nimic deranjant. Senzația resimțită de către aceștia fiind similară unui masaj relaxant. După procedură, absolut toți pacienții își reiau activitățile zilnice normale, neexistând contraindicații sau atenționări ca în cazul altor proceduri.

Promo: Tesla X Sculpt CADOU

PROGRAMARE

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Programare Online


  Follow Us

  Program

  Alte Servicii WOW in Tulcea