Lipolaser Slimming

CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA STRAWBERRY LIPOLASER?

PIERZI IN GREUTATE, IN CENTIMETRI SI SCAPI DE CELULITA IN TIMP-RECORD

Strawberry Lipolaser este un tratament de remodelare corporala cu rezultate incredibile, non-invaziv si nedureros. Aparatul de ultima generatie este destinat pentru conturarea frumoasa a zonelor cu probleme (abdomenul, coapsele) si poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati.

Rezultatele arata o rata de succes de 95%, pacientii reusind in medie sa piarda din tesutul adipos 9.39 cm de la prima masuratoare in jurul crestei iliace, dupa un pachet de 8 tratamente a cate 10 minute fiecare. Niciun alt dispozitiv de baza non-invaziva nu poate oferi acest nivel de reducere a tesutului.

Laserul goleste si descompune celula de grasime, care este formata din glicerol, apa si acizi grasi. Glicerolul este absorbit imediat de catre organism, iar acizii grasi sunt purtati de apa prin sistemul limfatic, prin ficat si rinichi, dupa care sunt eliminati in mod natural de catre organism.

CE ZONE POTI TRATA CU STRAWBERRY LIPOLASER?

Strawberry Lipolaser actioneaza in zonele in care grasimea face cele mai mai probleme, ca picioarele, abodomenul si bratele.

Prin tratamentul LipoLaser, care are aceleasi efecte ca dureroasa si costisitoarea liposuctie, vei reusi sa scapi de grasimea din zona in care se actioneaza, vei scadea in centimetri, iar volumul corpolal va fi redus.

De asemenea, Strawberry Lipolaser ajuta si la activarea metabolismului celular si ofera o stare de buna dispozitie, nefiind nevoie de timp de recuperare.

CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Pacientii au cunoscut rezultate inca de la prima sau a doua sedinta. Pentru a obtine insa silueta dorita, iti recomandam un pachet de 8 sedinte, facute de doua ori pe saptamana, pe un intervat de 4 saptamani.

Partea buna este ca intr-o sedinta poti trata mai multe zone, obtinand astfel rezultate mai rapide si castigi timp.

CAT DE SIGUR ESTE STRAWBERRY LIPOLASER?

Strawberry LipoLaser este brand-ul cu cea mai rapida crestere pe piata internationala, dedicata sectorului de slabire si pierdere in greutate.

Aparatul ultramodern este produs Laser Lipo Ltd, fabricat in Marea Britanie. Inventat in 2007, Strawberry LipoLaser a acaparat industria remodelarii corporale si este dovedit clinic ca rezultatele sunt sigure si eficiente.

Tehnologia pe baza careia functioneaza aparatul este sustinuta de FDA (Food and Drug Administration) si efectele sunt de necontestat, cu o tehnica deplin certificata, ISO 13485 si FDA.

CE CONTRAINDICATII EXISTA?

Tratamentul nu este indicat femeilor insarcinate, copiilor, persoanelor care sufera de epilepsie si celor care sufera dereglari ale glandei tiroide.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea