Herbal Sauna SPA

CE ESTE SAUNA UMEDA HERBALSAUNA?

Herbalsauna iti permite sa te bucuri de o terapie naturala cu beneficii unice. Trebuie doar sa intri in sauna si sa te lasi purtat pe meleagurile relaxarii. 
Herbalsauna. Sauna umeda unica cu cele mai multe beneficii:
 • Respiri usor deoarece capul nu este expus aburului si temperaturii din sauna
 • Te bucuri de efectul terapeutic al plantelor medicinale pe care le poti folosi in Herbalsauna.
 • Te rasfeti ori de cate ori vrei pentru ca ai un consum foarte scazut de energie.

Herbalsauna se deosebeste de o sauna umeda traditionala deoarece:

 • RESPIRATIA USOARA – Singura sauna umeda in care capul nu este expus caldurii si aburilor din interior, care iti permite sa te relaxezi in sauna fara sa simti ca te sufoci.
 • LEMNUL DE CEDRU – Herbalsauna se diferentiaza de toate celelate tipuri de sauna prin insasi esenta sa. Este singura sauna umeda din lemn de cedru (pin siberian), un lemn rar cu beneficii unice si importante asupra organismului. Acesta elibereaza substante cu efect de distrugere a bacteriilor si virusurilor.
 • UTILIZAREA LARGA – Datorita faptului ca in herbalsauna se intra doar de la gat in jos, categoriile de persoane care se pot bucura de sauna umeda sunt mai numeroase, inclusiv copiii pot face Herbalsauna, persoanele care sufera de boli cardio-vasculare usoare si cele in varsta sau claustrofobe.
 • TEMPERATURA OPTIMA – In Herbalsauna caldura nu este excesiva, deoarece temperatura nu depaseste 50° Celsius.
 • UMIDITATE 100% – Umiditatea foarte ridicata (pana la 100%) favorizeaza transpiratia abundenta si ajuta la eliminarea rapida a toxinelor din organism si curatarea pielii in profunzime.
 • TRATAMENTUL PERSONALIZAT – Fiecare persoana isi poate ajusta individual temperatura la nivelul dorit si poate utiliza plantele medicinale preferate in functie de efectul pe care vrea sa il obtina (relaxare, energizare, slabire, cresterea imunitatii etc.).
 • LIPSA MUCEGAIULUI – Lemnul de cedru nu permite dezvoltarea mucegaiului datorita fitoncidelor eliberate.

HERBALSAUNA, DE CE DIN CEDRU?

Efectul unic al herbalsaunei din cedru se datoreaza faptului ca la temperaturi ridicate elibereaza substantele biologic active ale lemnului de cedru si substantele active din plantele si uleiurile esentiale folosite in timpul saunei.

Procedura este usor de suportat de catre persoanele care nu agreaza baile fierbinti si saunele umede traditionale, inclusiv de copii, datorita faptului ca nu este expus caldurii si capul.

Herbalsauna prezinta multiple avantaje, comparativ cu alte saune umede traditionale, precum:

 • Are numeroase indicatii terapeutice si putine contraindicatii.
 • In asociere cu alte terapii ajuta la tratarea sau diminuarea simptomelor bolilor cronice.
 • Necesita un timp scurt pentru procedura (circa 15 min).
 • Are nevoie de un spatiu foarte mic pentru instalare.
 • Poate fi folosita zilnic, la doua zile sau cand este necesar.
 • Sunt fabricate din cedru siberian ecologic pur cu o vechime de 200-300 ani, in conformitate cu tehnologia veche, cunoscuta de sute de ani.
 • Sunt conforme CE si respecta toate standardele si cerintele de igiena.

Desi destul de putin cunoscuta in Romania, herbalsauna din cedru prezinta un imens potential terapeutic si de fortificare a organismului ceea ce o recomanda pentru majoritatea oamenilor. Cei care au incercat-o deja au fost uimiti de imbunatatirea aspectului pielii si de starea generala de relaxare sau energie resimtita dupa procedura.

CE ESTE CEDRUL?

Cedrul, sub denumirea stiintifica de „Cedrus”, provine din familia Pinaceae si este cunoscut pentru beneficiile importante oferite organismului.

Cedrul (pinul siberian) sau „copacul farmacist”, asa cum mai este numit, reprezinta un simbol al vigorii, sanatatii si longevitatii caruia i s-au atribuit de-a lungul timpului proprietati vindecatoare.

Lemnul de cedru este foarte scump si cautat datorita beneficiilor sale si multiplelor utilizari.

CUM SE UTILIZEAZA HERBALSAUNA?

Este o sauna umeda unica, care va ofera sanatate, tinerete si frumusete. Inaintea intrarii in herbal sauna umeda este recomandat sa faceti dus pentru igienizare si indepartarea stratului de piele superficial incarcat cu celule moarte sau cosmetice. Dupa terminarea procedurii si iesirea din herbalsauna este recomandat sa va odihniti timp de 10-15 minute la temperatura ambientala (este posibil ca transpiratia sa persiste timp de 15-30 de minute dupa iesirea din herbalsauna). Intreaga procedura se recomanda sa fie finalizata cu relaxarea intr-un fotoliu si consumul de lichide (preferabil ceaiuri) si un masaj cu diverse uleiuri aromatice.
Eliberare de aburi ce contin substante active din plante pentru a deschide porii pielii si a activa procesul de detoxifiere a organismului.
Utilizarea de plante pentru penetrarea substantelor active din plante in corp.

Eliminarea toxinelor, indepartarea impuritatilor si toxinelor din organism.

Programare Online


  Follow Us

  Program

  Alte Servicii WOW in Tulcea