Epilare Definitiva E-Light (IPL New)

Tratamentul de epilare definitivă cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitivă cu IPL (ultimul tip fabricat) care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă și, de asemenea, pe toate tipurile de fir de păr, de la cel mai gros până la cel mai subțire.

Cum funcționează?

Tehnologia E-light combină beneficiile pe care le oferă lumina intens pulsată și emisiile pe frecvențe RF, și nu una cu laser tradițional. Este diferită de tehnologia cu laser, în sensul că utilizează un spectru de lungimi multiple cu undă, o lumină de energie care generează căldură pentru a stimula, în același timp, structuri de piele diferite. Prin urmare, această tehnologie este capabilă să distrugă definitiv firele de păr, dar trateaza și leziunile pigmentare, leziunile vasculare și regenerează pielea.

Epilarea de lungă durată E-light produce un grad redus de durere (asemanatoare unei pișcături). Persoanele cu pielea mai închisă la culoare pot avea o sensibilitate mai crescută. Procedura de epilare cu E-Light este mai eficientă la persoanele cu părul mai închis la culoare, care conține mai mult pigment (melanină), datorită faptului că se absoarbe o cantitate de energie mai mare și distrugerea foliculului de păr este mai rapidă. Părul deschis sau cel fin, subțire va fi mai dificil de eliminat. Nu se poate îndepărta părul cărunt, alb sau decolorat din cauza lipsei de melanină în firul de păr.

Tratamentul de fotoepilare este util și eficient numai în faza în care firele de păr există în teaca lor, (faza anagenă) acesta fiind momentul în care căldura produsă este condusă de către fir direct la celulele germinative ale foliculului pilos. În oricare din celelalte două faze, tratamentul nu îşi realizează scopul – acela de distrugere a rădăcinilor, din cauză că firul de păr nu comunică direct cu rădăcina. Din acest motiv e nevoie de ciclicitate și de repetarea procedurii.

În urma primei ședințe de epilare definitivă cu IPL și radiofrecvență bipolară, părul începe să cadă, proces ce durează 1-3 săptămâni, fiind eliminate aproximativ 30% din totalul firelor de păr. În timp, după câteva ședințe, încep să crească fire de păr mai fine și mai deschise la culoare. Numărul firelor de păr rămase scade de la o ședință la alta.

Beneficii:

Pe lângă îndepărtarea în mod eficient a pilozității, sunt tratate și leziunile pigmentare, vasculare și, prin stimularea circulației sangvine, regenerează pielea.

Recomandările specialiștilor:

Tratamentul de epilare definitivă cu E-light necesită între 6-8 ședințe în funcție de tonul pielii, culoarea firelor de păr și zona tratată. Intervalul dintre ședințe este de 4-8 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere a noilor fire de păr. Persoanele cu piele închisă la culoare sau cu fire de păr deschise vor necesita câteva ședințe de epilare definitivă în plus. O ședință de epilare de întreținere este recomandată după tratament la un an.

Pregatire pentru epilarea definitivă:

Nu folosiți ceara, penseta, epilatorul sau electroliza pe suprafața ce urmează a fi tratată, cu cel puțin 2 săptămâni înainte de consultație/ședință, sau pe perioada efectuării tratamentului. Singura procedură de îndepărtare a părului acceptată înaintea epilării cu E-light este prin radere sau tuns.

Înaintea ședinței de epilare definitivă este necesară raderea zonei pe care urmează a fi aplicat tratamentul pentru a se evita pierderea de energie luminoasă la suprafața pielii. Zonele pe care doriți să le depilați trebuie să prezinte fire de păr de maxim 1-2 mm (rase înainte cu maxim 24-48 ore) pentru ca impulsurile date de aparat să fie captate de melanina firelor de păr.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea