Cavitatia (Liposuctia Virtuala)

CAVITATIE SAU LIPOSUCTIE VIRTUALA

Cavitatia sau liposuctia virtuala este o procedura eficienta si sigura ajutand la slabirea localizata,ajutand la pierderea in centimetri la fiecare sedinta si elimina definitiv depozitele de grasime de pe solduri, abdomen, coapse, fese,brate fara durere.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa(40Khz) care prin presiunea generata provoaca formarea unor mici bule de gaz si vapori(bule cavitationale) si implozii succesive, membranele celulelor adipoase se rup fara a afecta structuri adiacente.

Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si continutul eliberat prin spargerea ei(trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa,drenat prin sistemul limfatic si eliberat prin caile renale si eliminat treptat prin hidratare.

Dupa efectuarea cavitatiei se va efectua drenaj limfatic cu ajutorul procedurilor corporale: PRESODRENAJ sau masaj vacuum sau VIBEMAGIC, grasimea topita de cavitatie va fi eliminata.

RECOMANDARI CAVITATIE

Se recomanda efectuarea de 1-2  sedinte de cavitatie pe saptamana, sedinta sa nu depaseasca 30 minute/zona cu un interval de 48-72 de ore intre acestea.

Pentru ca fiecare sedinta echivaleaza, pentru ficat si rinichi, cu o masa copioasa, cu foarte multe grasimi (colesterolul si trigliceridele eliberate se descarca in ficat si rinichi) persoanelor care apeleaza la tratamentul cu ultrasunete prin cavitatie li se recomanda:

  • Cu o zi inainte de tratament si dupa tratamentul cavitational sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.

Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandat ca in acelasi interval de 72 de ore dupa fiecare sedinta de tratament de slabire sa fie consumate alimente sarace atat in grasimi cat si in zaharuri, dar cu continut ridicat in fibre (legume, fructe) precum si lichide neindulcite pentru a stimula curatarea ficatului si rinichilor.

* Rezultatele clientilor nostri sunt variabile. Fiecare client poate sa obtina rezultate in functie de varsta, sex, starea generala de sanatate si frecventa cu care alege sa beneficieze de tratamentele noastre.

CONTRAINDICATII

  • Pacienti cu epilepsie
  • Sarcina, alaptare si menstruatie

EFECTE COLATERALE MINIME

  • Senzatie de „vajaiala” in urechi in timpul sedintei

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea