BTL Exilis Elite (Ultra 360)

BTL Exilis Elite este un tratament eficient non-invaziv de strângere a pielii, fără timp de nefuncționare. Aceasta este singura tehnologie de strângere a pielii feței și de sculptare a corpului care utilizează tehnologia de radiofrecvență (RF) pentru a strânge pielea și pentru a îmbunătăți producția de colagen și elastină.

Cum functioneaza?

BTL Exilis Elite folosește tehnologia de radiofrecvență pentru a viza anumite părți ale corpului, controlând în același timp cantitatea de energie concentrată pe o singură zonă. BTL Exilis Elite concentrează și forțează căldura profund în piele, folosind în același timp o tehnologie de răcire pentru a oferi confort maxim în timpul tratamentului.

Când căldura pătrunde în piele, celulele adipoase din jur se supraîncălzi și apoi mor. Celulele adipoase moarte sunt apoi eliminate prin sistemul limfatic. Și chiar mai important, căldura stimulează producția de colagen, care strânge pielea, reduce ridurile și adaugă volum înapoi în piele.

Pentru cine este recomandat?

Acest tratament este potrivit oricărui adult cu pielea lăsată minoră sau grăsime încăpățânată sau care nu se îmbunătățește cu exercițiile fizice. Evitați acest tratament dacă sunteți însărcinată, aveți cicatrici faciale adânci sau un implant, cum ar fi un stimulator cardiac.

La ce fel de rezultate mă pot așteptă după procedura de BTL Exilis Elite?

Rezultatele variază în funcție de zona corpului tratată și de starea zonei, dar de obicei, va dura cel puțin 90 de zile pentru ca organismul dumneavoastră să producă colagen după tratament. Unii clienți raportează că au văzut rezultate după un singur tratament. Rezultatele durează de obicei aproximativ 2 ani, atâta timp cât greutatea dumneavoastră este menținută.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea