7D UltraShape V3

UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime.

UltraShape V3 emite ultrasunete focusate și pulsate care au capacitatea de a „bombarda” și distruge, în mod selectiv, celulele grase dispuse între piele și mușchi fără să afecteze țesuturile învecinate, să lezeze pielea, vasele de sânge, terminațiile nervoase și țesutul celular deci, fără efecte secundare nedorite. Dezvoltat și bazat pe ani de teste clinice și studii medicale, fiind primul aparat cu acest gen de procedura aprobat de FDA, UltraShape V3 țintește cu precizie volumul focal al grăsimii la o adâncime predefinită, dovedindu-și eficacitatea pe zone problematice precum abdomenul, coapsele și fesele. Ultrasunetele penetrează 4 – 5 cm în grăsimea subcutanată și sparg depozitele de grăsime calcifiate.

La Clinica WOW BODY promovăm remodelarea corporală prin metode non-invazive efectuate cu echipamente de ultimă generație, cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniu, tocmai pentru a obține rezultate predictibile, de lungă durată, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Fiecare corp reacționează diferit la același tip de tratament. De aceea, la WOW BODY vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Tulcea